Parlamentari separatiști – rușinea României- Partidul România Rațională

= partid politic =

Parlamentari separatiști – rușinea României

30.04.2020 - Comunicat de presă

Parlamentarul leneș, mincinos și meschin este separatist!

Și este o rușine pentru România!

Așa cum anunțam în data de 03.02.2020 odată cu evenimentele petrecute la Ditrău, în Parlamentul României au ajuns, votați în devălmășie, un munte persoane inutile poporului român, incompetente din punct de vedere politic, fără demnitate și care nu au niciun fel de respect față de această țară. Aceste persoane compun grosul Parlamentului României.

Din punctul lor de vedere, sunt niște super-oameni, care nu pot fi trași la răspundere pentru că pur și simplu nu există în nicio lege, nici măcar în Codul Penal, sancțiuni care să poată fi aplicate pentru acțiuni sau inacțiuni care aduc atingere Constituția României. Ei sunt acolo pentru o perioadă de timp egală cu durata perioadei de contribuție financiară pe care o aduc partidului care i-a pus pe liste. Acești indivizi nu au valoare intrinsecă proprie și compensează lipsa acesteia cu contribuții financiare sau contribuții de natură informațională, care să aducă beneficii unui grup restrâns de finanțatori din afara României. Pentru acești „reprezentanți” ai României, indolența, falsitatea și meschinăria sunt prima natură.

Pentru cetățenii români, inutilitatea parlamentarilor aleși pe liste a devenit evidentă atunci când „calitățile” de care dau dovadă constantă au generat aprobarea tacită a unei legi propusă ca organică! Toți cei 329 de „parlamentari” din Camera Deputaților au tăcut mâlc, au ascuns publicului faptul că există riscul ca România să devină singura țară din lume în care se aprobă tacit, muțește, hoțește, mișelește o lege de separare a teritoriului.

Sub pretexte care mai de care mai „procedurale” toți au avut „grijă” să tacă! Indiferent de rasa politică din care fac parte: PSD (132 buc = 40.12%), PNL (82 buc = 24.92%), USR (27 buc = 8.21%), PRO Europa (21 buc = 6.38%), minorități (17 buc = 5.17%), PMP (16 buc = 4.86%), neafiliați (13 buc = 3.95%). Niciunul nu a atras atenția public asupra faptului că o lege organică separatistă ar urma să fie aprobată tacit conform unui articol din Constituția actuală a României introdus, chipurile, pentru a urgenta procesul legislativ! Socoteala lor simplă spune că: „Dacă legea trece atunci asociația etnică non-partid numită UDMR va vota și ce vrem noi. Dacă prostul român bagă de seamă, atunci facem puțin circ mediatic, ne dăm patrioți, și arătăm că suntem interesați de țară!”

Este evident faptul că aceste „calcule politice” sunt făcute spre protejarea interesului rasei de partid din care provine individul ales în devălmășia listelor. Pentru ei importantă este rasa de partid! Cetățeanul român nu contează! Pentru că oricum cetățeanul român este ținut în casă, cât mai prost educat, cu cât mai multă televiziune aservită în fața ochilor și informații cât mai denaturate oferite oficial.

Și totul se întâmplă în disprețul absolut față de Constituția actuală a României. Legile „constituționale” avizate de o Curte Constituțională condusă de judecători „de partid”, neatacate de un Avocat „al Poporului” cu rol decorativ, au transformat Republica în dictatură parlamentaristă!

În România nu există trei puteri așa cum este prevăzut în Constituție! Există o singură putere: banul! Acestei puteri i se supune întreg Parlamentul! Parlamentul decide guvernul, deci dispare puterea executivă independentă! Parlamentul „avizează” judecătorii! Deci dispare puterea judecătorească! Iar în Parlament ajung oameni votați în devălmășie! Votați la autobuz! Oameni care nu reprezintă cetățenii, pentru că a vota un om dintr-o listă nu înseamnă că lista este bună! Înseamnă că lista poate conține 10 valori și 500 de nulități!

Și pentru că în această manieră de ‚alegeri” țara a fost adusă în halul în care se găsește, pentru că valorile reale ale cetățenilor sunt îngropate public de către orice „ales” inutil care votează ce spune șeful de partid, trebuie să trecem la alegeri uninominale.

Alegerea fiecăruia dintre noi trebuie să permită crearea unei puteri legislative care să garanteze respectarea interesului cetățenilor înaintea oricărui alt interes. Listele de candidați incluzând 80% nulități necunoscute inclusiv în circumscripțiile electorale pentru care au „candidat” trebuie să devină istorie!

Acum? Nu puteți sancționa sun nicio formă derapajul niciunui parlamentar. Indiferent ce face sau nu face, parlamentarul rămâne fixat de scaunul lui! Doar dacă își supără șeful de partid este eliminat! Dacă supără cetățeanul? Puțin îi pasă!

Cei 329 de indivizi din Camera Deputaților pretind că legea le dă dreptul să facă sau să nu facă ceva în numele a 73.000 de cetățeni! Dar au fost „aleși” de o medie de 8750 dintre ei! Adică, pentru fiecare valoare votată de 1 cetățean, există 9 alte nume care „s-au lipit” de un scaun parlamentar!

Toate cele de mai sus sunt realități oferite cu generozitate prin orice canal media posibil!

Ca partid, România Rațională condamnă atitudinea disprețuitoare a acestor 329 de indivizi, indiferent de rasa politică din care provin! Noi susținem că fiecare parlamentar trebuie ales prin mandat direct încredințat de cel puțin 50.000 de persoane și asumat inclusiv pecuniar de cei mandatați. Susținem că actuala Constituție este depășită și că există riscul major ca într-un viitor apropiat lipsa reală a separației puterilor în stat să genereze conflicte sociale!

Noi propunem construirea unei alte Constituții! O Constituție bazată pe democrație directă, pe posibilitatea reală, practică și eficientă de eliminare imediată și fără echivoc a derapajelor generate de comportamentele aberante, lipsite de sens, mincinoase ale parlamentarului, pe care cetățeanul român trebuie să o dețină în mod constant!

Noi propunem un parlament unicameral cu 151 până la 299 de locuri, ocupate în funcție de mandatele care nominalizează personal fiecare ales.. A fost deja subiectul unui referendum ignorat de TOȚI PARLAMENTARII. Pentru că referendumul, așa cum este prevăzut în actuala Constituție, nu este obligatoriu de pus în aplicare, ci doar dacă parlamentarii au chef!

Când Constituția elimină obligativitatea punerii în aplicare a decizie majorității cetățenilor care votează la un referendum, de fapt elimină orice garanție că votul cetățenilor contează!

România Rațională înseamnă Altă Constituție!

www.altaconstitutie.ro

#